Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » At hyre en Arkitekt eller privat designer
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

At hyre en Arkitekt eller privat designer

11. Sep 2013 14:01, Rengøring København

Der findes mange forskellige, både privat designere og arkitekter, som kan hyre til at designe dit nye hus. Der er dog store fordele ved at hyre en arkitekt end en middelmådig designer. På den andenside så kan der være en stor fordel at hyre en fantastisk designer end hvis man finder en middelmådig arkitekt.

Det er muligt at designe sit eget hjem hvis man ønsker det, såfremt det nye hjem imødekommer de sikkerhedsstandarder der findes. Men for at være sikker, så er den en god ide at hyre en professionel for at være sikker. En arkitekt har mange års udannelse, og ofte også en stor mængde erfaring bag sig. I de fleste amter skal et nyt hus design gennem tjekkes af en arkitekt og godkendes for det kan blive bygget. Men man skal være klar på det er dyrt at hyre en arkitekt og huske at medregne omkostninger til arkitekt i sit budget.

 

Private designerer er et meget billigere alternativ til en arkitekt. Men man skal huske at hvis huset skal godkendes, skal det oftes gøre gennem en arkitekt. Selvom alle kan kalde sig for privat designer indenfor indretning og hjem, så er det ikke alle der er lige gode. Ligesom alle kan male et maleri, men meget få kan male et mesterværk. De fleste privat designere er meget passioneret i deres arbejde og bruger meget af deres tid på design i hjemmet. Mange arkitekter til sammenligning bruger meget af deres tid på det det juridiske og at administrere deres virksomhed, eller lave arkitektur til større, ikke private projekter.

 

Der findes mange flotte hjem som er designet af privat designerer. Men kvaliteten af en privat designers arbejder er meget individuel alt efter personens erfaring og passions niveau.

 

En god privat designer kan til en vis grænse tilbyde de samme services som en aut. arkitekt, nogle kan endda udarbejde bygningsdetaljer og i nogle tilfælde inden for lovgivningens grænser. De kan også samarbejde med lokale bygningsspecialister, ingeniører, murer, tømrer osv. Nogle kan også hjælpe dig med at få tilladelse til dit byggeprojekt. Men husk at skriv en kontrakt med din privat designer hvor i der nedskrevet præcis hvilke service du har købt og betalt for. Det er altså muligt at spare penge ved at bruge en privat designer, men i de fleste tilfælde er det både nemmere og billigere i det lange løb at hyre en professionel arkitekt. Leder du efter nogen, til at bygge dit hus? Så kan du se nærmere på Casatotal. De designer alt fra lavenergihuse til funkishuse.

Relaterede