Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » Outsourcing af revisionsopgaver
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

Outsourcing af revisionsopgaver

28. Aug 2013 15:31, Rengøring København

Hjælper dig med at fokusere din energi på din egentlige virksomhed.

 

 

Du ved det godt. Hvis du er virksomhedsejer, er der en stor del af din tid, der går på at håndtere administrative opgaver, som bare er en krig at have med at gøre. Hvor ofte er du ikke kommet hjem fra dit arbejde, hvor du bare har tænkt, at de administrative opgaver godt bare måtte stoppe med at komme ind ad døren. Men hvis nu hele regnskabsområdet er så tæt knyttet til virksomheden, er det så ikke bedst, at du selv påtager dig den opgave. Du er jo trods alt ejeren, og det er dig, der står til ansvar for alt, hvad der foregår.

 

Det er ikke helt sådan, det er. Regnskabsassistance er et specialiseret område, og at outsource det betyder kun, at du lader dem, der er gode til det, specialisterne, stå for det. De vil overtage en masse af dit stress, og du vil få tid til så meget andet. Du får her en kort liste over forskellige ting, der direkte eller indirekte vil blive påvirket af regnskabet. Ud fra disse vil du også være bedre stillet til at beslutte, om du har brug for at få visse opgaver såsom bogføring og regnskab outsourcet.

 

- Formålet med bogholderi er at få en oversigt over ind- og udbetalinger. Transaktioner kan enten gå ud eller ind af firmaet, og bogholderen sørger for, at alt er arkiveret korrekt.

 

- Skatteregnskab. Udarbejdelsen af et korrekt skatteregnskab kan godt være en svær ting. Det er derfor det er en god ting at få folk ind over opgaven, som sidder og arbejder med dette hver dag.

 

- Omdannelse af forskellige regnskabsmæssige oplysninger, der tillader, at virksomheden fremadrettet træffer bedre beslutninger. Det er regnskabets opgave netop at gøre det muligt at forbedre tingene hen ad vejen. Hvis man ikke bliver ved med at forbedre sit produkt, vil der bare være andre, der kommer og overhaler indenom.

 

- Indrapportering til diverse myndigheder.

 

Ser man overordnet på det, er dette de vigtigste opgaver, et revisions- og bogholderfirma skal stå for. Det er ligegyldigt, om du gør brug af en intern medarbejder eller om du gør brug af et eksternt firma, der står for dette, så skal disse opgaver bare klares.

 

Det er ligegyldigt, om din virksomhed omsætter for 1 million eller 100 millioner, så er der visse opgaver, der bare skal klares, hvor bogholderi er en af disse. Outsourcing af disse opgaver kan være første skridt på vejen til at målrette din energi det sted, hvor du er stærkest.

 

Fordele ved outsourcing er følgende:

 

- Du sørger for, at alt bliver gjort i rette tid, så du ikke når på den anden side af en deadline, deri kke må overskrides.

- Alt bliver gjort nøjagtigt og korrekt.

 

- Regnskaberne skabes på en rigtig og informativ måde, der gør det let for regnskabsbrugere at  bruge informationen.

 

Hvem skal du vælge?

Jeg kan varmt anbefale, at klike forbi http://whitefield.dk og læse nærmere om fordelene ved outsourcing (der er rigtig mange penge at spare)

 

Relaterede