Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » Sådan overvinder I barnløshed
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

Sådan overvinder I barnløshed

26. Sep 2013 13:29, Rengøring København

Kan akupunktur akupunktur overvinde infertilitet?

 

Akupunktur kommer fra det gamle Kina og er blevet brugt gennem de seneste mange århundrede. Det er en teknik hvor man indsætter og manipulere via små fine nåle på meget spesifikke områder på kroppen, som kan resultere i lindring af smerter og forbedring af mange fysiske lidelser. Akupunktur mener man regulere blodtrykket ved at stimulere det centrale nerve system. Det får kroppen til at udløse endorfiner som kan få smerte til at gå væk og man får en rar fornemmelse i hele kroppen.

 

Akupunktur kan bruges i kombination med mange traditionelle infertilitets behandlinger, til at behandle ting som ubalance i hormoner. Da det regulere kroppens nervesystem, er akupunktur med til at forøge blodstrømmen til de vigtigste indre organer. Det kan også være med til at  forbedrer æggestokkene og follikulær funktion. Det kan øge blodgennemstrømningen til endometriet. Desuden kan akupunktur forbedre succesraten for in vitro fertilisering (IVF). Mange fertilitets eksperter og centre tilbyder i dag akupunktur som en del af deres IVF behandling.

 

Akupunktur kan også bruges til at behandle problemer med spasmer i i æggeleder rørene. Selvom akupunktur ikke vil have en effekt på blokerede rør, så kan spasmer i rørene blive kontrolleret via akupunktur. Det er ofte kombineret med urter til behandling af forhøjet follikelstimulerende hormon (FSH), gentagen graviditets tab, uforklarlige (idiopatisk) infertilitet, defekt lutealfase, polycystisk ovariesyndrom (PCOS) med uregelmæssig cyklus, og de mandlige faktorer, herunder mænd ramt af sæd-DNA -fragmentering.

 

Akupunktur er en process det hjælper kroppen til at hele sig selv over tid. Det er uovertruffen måde at reducere stress, angst eller depression. Der er mange måder hvorpå akupunktur kan positiv effekt på fertilitets behandlinger, så det giver mening for folk at prøve alle de sikre metoder som er til rådighed. Kvinder kan blive behandlet i 3-4 måneder inden insemination (In Vitro Fertilisation), eller før en sæddonation. Selvom få specialister anbefaler akupunktur til deres patienter, så er der ingen kendte tilfælde hvor akupunktur har været skadelig.

 

Kvinder bør virkelig overveje akupunktur behandlinger før og efter en ægoplægning. Akupunktur i flere måneder, før en fertilitetsbehandling synes også at have en terapeutisk effekt. At gå igennem fertilitetsbehandling kan være meget stressende for parret, og for kvinden i særdeleshed. Det er værd at gentage - akupunktur er en fantastisk måde at reducere stress.

 

Der er meget få risici ved at kombinere akupunktur og fertilitetsbehandling. Den eneste kendte risiko er, at hvis kvinden modtager akupunktur imens hun er gravid, kan det resultere i abort. Derfor bør man kun søge akupunktur hos en akupunktør med speciale i infertilitet.

 

Undersøgelser viser at en kombination af akupunktur, naturmedicin og traditionel medicin er den mest effektive måde at modtage fertilitetsbehandlinger.

 IVF Behandlung - IVF treatment

Vitanova

Vester Voldgade 106

1552 København

Telefon: 33 33 71 01

Relaterede