Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » Simple råd til at vælge en tømrer
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

Simple råd til at vælge en tømrer

2. Oct 2013 10:49, Rengøring København

Ved opgaver der er lidt større end man selv kan overskue dem, kan det være en god ide at få hjælp af en ekspert på området, nemlig en professionel tømrer. Men en tømrer er ikke bare en tømrer. Man er aldrig garanteret at en hvilken som helst tømrer vil passe til én.

 

Man bliver nød til at vælge den tømrer der er enig med ens vilkår og betingelser og har nok kapacitet til at udføre det arbejde du efterspørger. For at være i stand til at finde den tømrer der passer godt til dig, er her et par råd til hvordan man ansætter en tømrer på ens egne betingelser.   

Enkle råd til at ansætte en god tømrer:

 

- Det første råd er helt lige til, men det er ikke altid at det blvier fulgt. Spørg dine venner og familiemedlemmer, som du anser for at være troværdige. Der er altid mange mennesker der ansætter tømrere til at tage sig af forbedringer i ens hjem og derfor er der også altid nogle i ens omgangskreds der har anbefalinger. En god tømrer, vil efterlade et spor af tilfredse kunder, der hellere end gerne vil anbefale ham.

 

- I tilfælde af at du kender en entreprenør, enten i din omgangskreds eller fra dit nærområde, så tag lidt af personens tid og diskuter dit projekt med personen. En entreprenør har stort set altid et godt netværk og kan anbefale andre til specifikke opgaver. Den person lever oftest af at arbejde med pålidelige håndværkere og derfor vil de være en god kilde til information.

 

- Hold øje med andre projekter i dit nærområde og tag noter til hvilke projekter du syntes om og hvilke du ikke syntes om. På den måde kan du danne dig et overblik over gode og dårlige tømrere og man har på den måde et godt udgangspunkt for sin research.

 

- En anden vigtig ting man ikke kommer uden om er, om den tømrer du har valgt er punktlig og pålidelig. En tømrer der tilbyder en virkelig attraktiv pris, men ikke er kendt for sin punktlighed, skal man holde sig fra. Dette vil oftest føre til unødvendig stress, som vil løbe op i forvirring og arrighed. Dette vil uden tvivl skade dit projekt i sidste ende.

 

- Diskuter dit projekt med tømreren. Kan personen se mulighederne og ser ingen problemer i at være færdig inden for den tid du ønsker, så er det perfekt. Hvis du ikke går i spænd med tømreren og du føler dig uenig med de ændringer personen har til projektet, så skil dig af med tømreren tidligt i projektet.  

 

Dette var nogle få råd til at hyre en tømrer som vil passe til en og udføre et professionelt stykke arbejde.

 

Relaterede