Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » tandlæge Solrød
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

tandlæge Solrød

2. Oct 2012 10:50, Rengøring København

De tre bedste råd til dig, som gerne vil slippe af med den dårlige ånde for evigt.

Dårlig ånde, hvilket også kan kaldes halitoris, er noget der ikke er usædvanligt. Det påvirker faktisk mange mennesker, men det er dog noget, som er relativt let at gøre noget ved. Nogle få justeringer vil betyde, at folk omkring dig har lettere ved at tale med dig. Du ved det jo formentlig godt, men det er dårlig mundhygiejne, som giver en dårlig ånde. Der er dog forskellige ting, som kan gøres for at rette op på det. Der er en lang liste af ting, som kan være med til at påvirke din ånde, og det rangerer fra alt fra nyreproblemer til mave-tarm-problemer til halsbetændelse. Visse af disse ting var du måske ikke opmærksom på faktisk spillede en rolle, men faktum er, at det gør det. Desuden vil ting såsom huller i tænderne, leversygdomme og bihulebetændelse også spille en rolle. I denne artikel vil du få en masse gode råd til, hvordan du slipper af med den dårlige ånde en gang for alle.

En anden vigtig ting, som vi skal diskutere i denne artikel er din kost. Din kost vil nemlig også have indflydelse på, om du har en god eller dårlig ånde. Du har nok hørt udtrykket: Du er, hvad du spiser. Selvom det er ment som værende din krop, der tager skade af dårlig kost, så er det bestemt også dine tænder. Heldigvis er der noget, du kan gøre ved det. Tænk engang over, at hvis du går rundt og spiser afsindig dårlig mad hele tiden, hvorfor skulle din ånde så ikke også lide under det? Hvis du skulle gøre det efter bogen, ville det være bedst at spise en masse frugt og grønsager, som er med til at forbedre din fordøjelse, hvilket derved vil have en positiv indvirken på din ånde. Det er særligt en god ide at spise mange frugter, der indeholder C-vitamin, da det er en fantastisk kur imod bakterier. Hvis vi bevæger os over i grønsagsregionen, er der gulerødder og blegselleri, der hiver medaljer hjem for at kurere dårlig ånde.

Der er en del forskellige typer fødevarer, som du naturligvis bør stræbe efter at undgå, såfremt du ønsker at bevare en frisk ånde dagen lang. Fx vil kød have en meget dårlig effekt på dine ånde. Dette skyldes, at det ofte sætter sig fast i tænderne og er med til at bidrage til en hurtigere bakterievækst. Lige så er det med fisk. Det kan også være med til at sørge for folk holder sig på afstand, når de taler med dig. Du kan dog med fordel bruge tandtråd samt tandbørste, når du endelig er færdig med at indtage disse typer af mad.

En anden ting, som du skal forholde dig til er mælk. Mælk har en tilbøjelighed til at efterlade rester på bagsiden af tungen, som ikke overraskende også vil være med til at give dig dårlig ånde.

Jeg håber, at denne artikel har givet dig mulighed for at overveje nogle ting. Hvis du er på udkig efter en tandlæge Køge, håber vi, at du kommer forbi vores klinik. Det kan også være, at du er på udkig efter en tandlæge Solrød, hvor vi håber, du også har lyst til at komme forbi.

Tandlægehuset Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
Telefon: 56651404

Relaterede