Smartlog v3 » Rengøring København: Alt om Københavns goder » Vælg den rigtige restaurant i København
Opret egen blog | Næste blog »

Rengøring København: Alt om Københavns goder

Blog omkring alt der rører sig i København, herunder rengøring, restauranter og tømrere.

Vælg den rigtige restaurant i København

22. Mar 2013 09:03, Rengøring København

Hvordan vælger du en god restaurant?

Som du nok ved, er der mange forskellige faktorer, man skal overveje i forbindelse med, at man skal ud og spise et lækkert måltid med i selskab med en eller flere personer, som står en kært.

-          Lyder menuen spændende? Er der noget for enhver smag?

-          Er maden velsmagende på det givne sted?

-          Serveres maden ved den rette temperatur?

-          Hvordan er fremstillingen af maden? Det visuelle element spiller jo også en rolle.

-          Har retterne en størrelse, så man kan blive mæt af dem? Det er aldrig sjovt at komme ind et sted for at finde ud af, retterne er ekstremt små.

-          Er maden tilberedt i forhold til dine specifikke krav? Det kan fx være, at din bøf skal være medium. Det er ikke sjovt at få maden serveret på en anden måde, end du godt kunne tænke den.

-          Dufter maden godt?

-          Er det noget mad, som du selv lige så nemt kunne have tilberedt derhjemme?

Du kan altid bede om restaurantens menukort. De kan måske sende det til dig, men i en stigende grad vil en restaurants menukort være tilgængeligt på internettet. Du kan også tage forbi stedet og kigge på en menu, men måske i lige så høj grad for at tale med personalet, der arbejder der, da det vil være med til at give dig et indblik i restaurantens drift. Et andet godt råd er, at du spørger folk, der allerede har været forbi stedet og har spist der en eller flere gange. En måde dette kan gøres nemmere er ved at læse restaurantguider eller på anmeldelsessider, hvor Yelp er et eksempel, hvor mange efterlader en anmeldelse.

Når du nu er i gang med at se på menuen, husk da at se på, om der er et godt udvalg af vin, som komplimenterer de retter på menuen, som du/I regner med at skulle spise. God mad er naturligvis vigtigt for, at restauranten kan blive ved med at fungere, men det er også en masse andre ting, som spiller en stor rolle. Dette kan være vinudvalget, serviceringen, atmosfæren og så videre.

Hastigheden, hvorved du får maden, samt dens kvalitet er to meget vigtige faktorer, når du skal ud for at vælge en restaurant. Tjenere og andet personale, der er på restauranten, skal være høflige, venlige, hjælpsomme og ikke alt for påtrængende. Det er desuden vigtigt, at der ikke er for få tjenere, da dette vil betyde irriterende lang ventetid.

Renligheden på restauranten er selvfølgelig også en vigtig faktor, der skal tages i betragtning. Det inkluderer alt fra køkken, bestik, glas, gulve til toiletter og personale. Beskidte restauranter er ikke kun noget, som får kunderne til at ville undgå stedet; det er også noget, der kan udgøre en egentlig sundhedsrisiko.

Én af de helt rigtige restauranter, som vi kan anbefale, er Restaurant M, som ligger i indre København.

Relaterede